DeSpeelgoedFabriek
Speelgoedgids van Nederland
Gijs stelten, Jip hobbelpaard

 Over DeSpeelgoedFabriek

Sem en Noah, 2 en 3 jaar oud, mijn zoons, worden overladen met speelgoed. Door mij en door hun moeder, door opa's en oma's, tantes en neefjes, vriendjes en vreemden. Dat speelgoed past soms niet bij hun leeftijd. Geen probleem maar jammer voor de gever. Tegelijk maak ik me soms zorgen over de kwaliteit, materialen of herkomst van dit speelgoed. In het verleden heb ik zelf wat speelgoed geproduceerd waardoor ik de complexiteit van keuringen en veiligheid heb leren kennen. En daarom ben jij nu op deze website. Doe er vooral je voordeel mee!

filosofie achter despeelgoedfabriek

Speelgoed is een eerste levensbehoefte voor kinderen. Deze site levert een bijdrage aan zorgen dat kinderen geschikt, veilig, eerlijk en groen speelgoed krijgen. Uiteindelijk is het laatste speelgoed wat we onze kinderen geven deze aarde. En die aarde moet toch ook een mooi, veilig, prettig en gezond stuk speelgoed blijven.

links op despeelgoedfabriek.nl

De websites waar naar wordt verwezen staan er niet voor niets. Ze zijn belangrijk voor de inhoud en ze voldoen aan eisen van kwalitiet. Als het commerciele sites zijn letten we bijvoorbeeld op de bruikbaarheid. De site moet bovendien moeite doen aan te tonen waar het speelgoed fvandaan komt zodat wij eerlijk speelgoed kunnen verkopen. De sites zijn klantvriendelijk en er zijn goede koop- en garantieregelingen. Elke verwijzing verdient z'n plaats. Sommige van deze verwijzingen leveren weliwaar samenwerkingen of financiŽle vergoeding op, maar dit is van secundair belang. Heb je toch een klacht? Mail ons!

Er staan echter ook puur commerciele links op deze site. Deze links zijn duidelijk herkenbaar als commercieel, "Ads by Google" bijvoorbeeld. DeSpeelgoedFabriek staat niet in voor de kwaliteit van deze links, ze staan hier puur om de kosten van de site te dragen.